Publicitate

Imagini neobisuite, vineri seara, pe strazile din Bucuresti. Un avion de pasageri si-a facut aparitia printre masini, tractat pe o platforma. Aeronava scoasa din uz a plecat de pe aeroportul Baneasa, unde a stat în ultimii ani, cu destinatia Clinceni. Proprietarul are planuri mari cu achizitia sa: vrea sa transforme aeronava în casa de vacanta.

Avionul fara aripi a pornit la drum de pe aeroportul Baneasa. Acest ultim drum al sau nu a fost în aer, cum ne-am fi asteptat, ci pe o platforma, tractat pe strazile din Bucuresti.

Soferii au avut un partener de trafic neasteptat. Este vorba de avionul McDonnel Douglas MD83, care are o lungime de 45 de metri si în perioada 1989-2010 putea sa transporte 170 de pasageri.

Costin Gavrilescu este noul proprietar al aeronavei. De mai bine de 10 ani îsi doreste sa achizitioneze un asemenea avion. I-a gasit deja o întrebuintare inedita, care nu are nicio legatura cu zborul.

Costin Gavrilescu, proprietarul avionului: „L-am luat ca am de mult ideea asta sa iau un avion si sa îl pun la Clinceni, sa fac un apartament în el, o casuta de vacanta. Probabil ca voi permite si accesul în interior, vreau sa îl amenajez cumva”.

Vezi mai multe detalii pe stirileprotv.ro

Citește toată știrea

Imagini inedite pe străzile din capitală. Avion de pasageri printre maşini, tractat pe o platformă
Publicitate