Publicitate

Doi palestinieni care au încercat sa intre în tara ascunsi într-un camion condus de un cetatean ucrainean încarcat cu pasta de tomate au fost descoperiti de politistii de frontiera de la Giurgiu. Ei doreau sa ajunga în Germania.
Reprezentantii Politiei de Frontiera au transmis joi, ca în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în tara un autocamion condus de un cetatean ucrainean, în vârsta de 41 ani, care transporta pasta de tomate, din Turcia pentru România.

“La controlul de frontiera, politistii au observat cablul asigurator dezlipit, motiv pentru care au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au depistat doua persoane de sex masculin, în vârsta de 19 respectiv 40 de ani. În urma controlului efectuat asupra persoanelor nu au fost descoperite documente care sa le ateste identitatea, acestia declarând ca sunt cetateni palestinieni. Doreau sa ajunga în Germania si s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei”, au precizat politistii de frontiera. 

Cetatenii palestinieni au fost preluati de reprezentantii Politiei de Frontiera Bulgare în vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun. Pentru soferului autocamionului a fost luata masura de a nu i se mai permite sa intre în România pentru o perioada de cinci ani.

Citește toată știrea

Doi palestinieni au încercat să intre în ţară ascunşi într-un camion încărcat cu pastă de tomate
Publicitate