Publicitate

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite joi, într-un atac armat, la Ierusalim, potrivit autoritatilor, iar între morti se afla un judecator rabinic, Elimelech Wasserman, în vârsta de 73 de ani, scrie Haaretz.
Doi atacatori palestinieni au deschis focul, de la mica distanta, asupra unei statii de autobuz si au ucis trei persoane. ”Teroristii sunt din Ierusalimul de Est. Erau înarmati cu (o pusca de asalt de tip) M-16 si un pistol. Au venit cu o masina si au tras în civili”, a anuntat joi seful Politiei din Ierusalim, Doron Turgeman, relateaza CNN.

Atacatorii au fost uciti de doi militari si un civil israelian, a precizat el. Una dintre victime a fost delcrata moarta la fata locului de catre Magen David Adom (Mada), echivalentul israelian al Crucii Rosii, iar celelalte doua fost declarate moarte la Spitalul Shaare Zedek.

Atacatorii au deschis focul asupra unor civili într-o statie de autobuz joi, catre ora locala 7.40 (si ora României), anuntat politia israeliana. Locul atacului a fost izolat si se efectuau cercetari în vederea ”excluderii altor eventuali suspecti”, a anuntat politia.

Citește toată știrea

Un rabin, Elimelech Wasserman, în vârstă de 73 de ani, ucis în atacul armat de la Ierusalim
Publicitate