Publicitate

Reprezentantii Spitalului de Copii din Iasi au anuntat, într-o postare pe pagina de Facebook, ca a fost aprobata la nivelul Consiliului Judetean Iasi documentatia de aviare a lucrarilor de interventii pentru „Amenajarea Laboratorului de Radiologie, Imagistica Medicala si a Camerei de Radiologie UPU”.
 Aceste investitii erau deficitare la nivelul unitatii medicale si nu au fost incluse în proiectele majore de reabilitare, atât a cladirii principale, cât si a Unitatii de Primire a Urgentelor care este construita acum.

Investitia este de peste 800.000 de lei, cu TVA, iar durata estimare de executie este de aproximativ sase luni de zile de la semnarea contractelor.

„Sectiile de Radiologie vor fi amenajate în corpul A si în corpul B, la parter si primul nivel. În prezent, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii «Sfânta Maria» Iasi beneficiaza de o reabilitare majora, însa aceasta nu acopera si infrastructura aferenta serviciilor de radiologie, spatiile reabilitate nepermitând desfasurarea unui proces medical de cea mai înalta calitate”, au transmis reprezentantii unitatii medicale. 

Citește toată știrea

Investiţie de 800.000 de lei la Spitalul de Copii. Va fi amenajat şi dotat un laborator de radiologie
Publicitate