Publicitate

Ipocrizia Austriei nu are limite. Au o „nevoie vitala” de migranti pentru a munci. Austria, care de mai bine de un an de zile a acuzat România ca este „poarta de intrare” a migrantilor în Europa, acum îi cauta cu disperare pentru a-i integra pe piata muncii.
În Austria, o noua initiativa controversata îsi face loc în peisaj, într-o perioada în care Viena acuza continuu România si Bulgaria ca sunt „poarta de intrare” a migrantilor în Europa si nici dupa presiuni constante din partea tuturor statelor europene nu au fost de acord cu aderarea României la spatiul Schengen pe cale terestra si singura de altfel care conteaza în acest Acord.

Ipocrizia Austriei nu are limite. Au o „nevoie vitala” de migranti pentru piata muncii

tie vine în sprijinul integrarii rapide a acestora pe piata muncii, oferind cursuri intensive de limba germana si alte programe adaptate nevoilor lor.

Într-o societate austriaca, marcata de dezbateri intense privind politica migratorie, politicienii au început sa recunoasca necesitatea migrantilor pe piata fortei de munca. În acest context, Viena se pregateste sa deschida portile unei scoli speciale pentru aproximativ 5.000 de tineri refugiati începând cu toamna aceasta.

Mai mult, pe newsweek

Citește toată știrea

Ipocrizia Austriei nu are limite. Au o nevoie vitală de migranți pentru a munci. Le fac și școală
Publicitate