Publicitate

A doua zi de audieri la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep s-a încheiat, iar sportiva le-a spus jurnalistilor ca va vorbi dupa finalizarea audierilor, în acest moment nefiindu-i permis sa o faca.
Simona Halep a fost vazuta parasind sediul TAS în jurul orei 18:35, potrivit sport.ro. “Buna seara, va repet ca nu pot sa vorbesc. Vorbim dupa”, a spus Simona Halep.  Joi a fost audiat la TAS si antrenorul Patrick Mouratoglou.

În primele doua zile de audieri, Simona Halep a fost la tribunal în total 19 ore. Dupa audieri, Comisia TAS va delibera si va pregati hotarârea arbitrala care va contine decizia si motivarea acesteia. Deocamdata nu se poate da nicio indicatie cu privire la data la care va fi pronuntata hotarârea arbitrala finala.

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanta anunta ca a fost depistata pozitiv cu roxadustat, dupa un meci din primul tur la US Open.

În 12 septembrie 2023, Agentia Internationala de Integritate a Tenisului (ITIA) a anuntat ca un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioada de patru ani, ca urmare a unor încalcari ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Halep a fost suspendata provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului numar unu mondial este valabila de la 7 octombrie 2022 pâna la 6 octombrie 2026. 

Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în data de 24 octombrie.

 

Citește toată știrea

Cazul Simona Halep la TAS: S-a încheiat a doua zi de audieri. “Vorbim după”, a spus fostul lider WTA
Publicitate