Publicitate

Dupa doi ani si jumatate de la eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri în mod oficial si investeste într-un sector extrem de atractiv si profitabil: energia. Pe data de 24 noiembrie 2023, fostul sef al Camerei Deputatilor a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care detine 30- din partile sociale. – transmite Liber în Teleorman
Alaturi de Liviu Dragnea, alti doi asociati au investit în aceasta noua afacere. Mihai Sebastian Romulus detine, de asemenea, 30- din partile sociale, în timp ce Danut Ungureanu detine 10-. Interesant este faptul ca societatea Dami Procons International, specializata în lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, are, de asemenea, o cota de 30- în Energy Multi Sistems SRL.

Revenirea lui Liviu Dragnea în lumea afacerilor stârneste interesul opiniei publice, dat fiind parcursul sau politic si perioada petrecuta în închisoare. Amintim ca acesta a detinut mai multe companii din umbra, cum ar fi TelDrum si alte firme cu profit considerabil, pe numele unor interpusi.

Cititi mai multe pe mediaquality.ro; SURSA FOTO: digi24.ro

Citește toată știrea

Liviu Dragnea s-a apucat din nou de afaceri: A intrat în industria energiei
Publicitate