Publicitate

PNL la CNAS: subordonatul lui Duta. Medicul Dorin Ionescu de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti este principalul nume vehiculat pentru a prelua sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatatate (CNAS). În prezent, functia de presedinte interimar al CNAS este detinuta de Adela Cojan, vicepresedintele institutiei. 
PNL la CNAS: subordonatul lui Duta

Dorin Ionescu a mai detinut functia de director general al CNAS în mandatul de presedinte al pedelistului Lucian Duta. Acesta din urma a fost condamnat la sase ani de închisoare cu executare pentru ca ar fi luat mita pentru implementarea cardului de sanatate.

Functia de presedinte al CNAS a ramas vacanta din toamna anului trecut. Atunci, Adrian Gheorghe, numit de USR, a fost revocat din functie de liberalul Florin Cîtu, premierul de atunci al României. Atributiile de presedinte au fost preluate de vicepresedintele Adela Cojan.

Între timp, la sefia ministerului Sanatatii a fost numit pesedistul Alexandru Rafila. Functia de presedinte al CNAS a revenit liberalilor. Propunerea PNL pentru aceasta functie este medicul Dorin Ionescu, de la Spitalul Universitar Bucuresti.

Contactat de catre Defapt.ro, medicul Dorin Ionescu a declarat ca nu stie daca va fi numit: „Nu cunosc acest lucru. Am auzit si eu aceasta informatie. Nu va dau nici un raspuns.”

Liberalul Rares Bogdan, asociat cu aceasta numire, a spus pentru Defapt.ro ca nu îl cunoaste pe medicul Dorin Ionescu: „Nu este zona mea, nu ma pricep deloc si nu îmi permit sa fac recomenadari!”.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

Medicul Dorin Ionescu, fost subaltern al lui Lucian Duță, susținut de PNL la șefia CNAS
Publicitate