Publicitate

Tribunalul Bucuresti a decis ca Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânarul care, aflat sub influenta drogurilor, a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, poate fi cercetata sub control judiciar. De asemenea, pentru tatal tânarului magistratii au decis ridicarea controlului judiciar. Niciuna dintre decizii nu este definitiva, nici executorie.
Tribunalul Bucuresti a hotarât, miercuri, sa înlocuiasca masura arestului la domiciliu în cazul Mirunei Pascu cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

De asemenea, magistratii au hotarât sa ridice controlul judiciar pentru Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecata pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

“Dispozitiile judecatorului de camera preliminara în ceea ce priveste înlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu, dispusa fata de inculpata Pascu Miruna, cu masura preventiva a controlului judiciar si revocarea masurii controlului judiciar, dispusa fata de inculpatul Pascu Mihail Claudiu, nu sunt executorii la acest moment. Executorii la momentul ramânerii definitive a prezentei încheieri”, se arata în minuta instantei.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata în termen de 48 de ore de la comunicare. Miruna Pascu este acuzata de influentarea declaratiilor si amenintare, iar Mihail Claudiu Pascu, pentru ca a detinut fara drept un numar de 73 cartuse de vânatoare, munitie letala. Vlad Pascu este acuzat ca, aflat sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma caruia doi tineri au murit.

Citește toată știrea

Miruna Pascu, mama tânărului care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, sub control judiciar
Publicitate