Publicitate

Netflix lanseaza o noua drama inspirata de familia regala britanica. Dupa „The Crown”, platforma a distribuit luni primul trailer al filmului „Scoop”, despre printul Andrew, care va fi lansat în 5 aprilie.

Potrivit primelor imagini, acest lungmetraj revine în culisele interviului dezastruos acordat de ducele de York la BBC Newsnight în 2019 despre implicarea sa în afacerea Epstein.

Printul Andrew este interpretat pe ecran de actorul britanic Rufus Sewell, în timp ce rolul jurnalistei Emily Maitlis, însarcinata cu acest schimb de replici televizate, este jucat de Gillian Anderson.

„Scoop” se bazeaza pe relatarea evenimentului de catre redactorul-sef al programului, Sam McAlister, în memoriile sale. Jurnalista, care a reusit sa obtina un interviu cu printul Andrew, este jucata de Billie Piper. Philip Martin, care a regizat mai multe episoade din „The Crown”, se va afla, de asemenea, în spatele camerei de filmat.

Printul Andrew a fost implicat în afacerea Epstein la acea vreme, iar în 2019 a acordat un interviu pentru BBC în încercarea de a-si reabilita imaginea si de a stavili numeroasele speculatii la adresa sa. Dar exercitiul a avut în cele din urma efectul opus. În urma acestui schimb de replici, fiul reginei Elizabeth II a fost nevoit sa se retraga din viata publica si de pe retelele de socializare. De asemenea, regina l-a deposedat de titlurile militare, în încercarea de a limita scandalul.

 

Citește toată știrea

Netflix dezvăluie primul trailer pentru un film despre prinţul Andrew
Publicitate