Publicitate

Tinerii ieseni pasionati de proiectare 3D îsi pot arata abilitatile si cunostintele în domeniu prin participarea la concursul de modelare 3D cu tema „Monumente pierdute din Iasi”, adresat elevilor si studentilor din România, organizat de Asociatia „Societatea de Studii Istorice din România”. 
Participantii vor modela / proiecta un model 3D sau o randare 3D dupa una dintre cladirile Academia Mihaileana, Teatrul din Copou, Palatul Domnesc, Palatul Mavrocordat-Conservatorul, Colosseum Bragadiru si Jockey Club. Creatiile pot fi trimise pâna pe data de 22 octombrie 2022, lucrarile premiate urmând a fi integrate pe website-ul www.monumentediniasi.ro.

De altfel, pe website sunt atasate ca sursa de documentare fotografii cu aceste cladiri-simbol ale Iasului care au disparut pe pe harta orasului. Concurentii pot trimite doar câte o propunere de persoana. Concursul este fara taxa de participare, fiind puse la bataie premii totale în valoare de 7.000 de lei. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 25 octombrie. Mai multe detalii, aici: https://monumentediniasi.ro/wpcms/wp-content/uploads/2022/09/regulament-concurs-3D.pdf

Citește toată știrea

Oportunitate pentru tinerii ieşeni pasionaţi de proiectare 3D
Publicitate