Publicitate

Paul McCartney a urcat marti seara pe scena unui mic local de muzica din capitala Braziliei pentru o reprezentatie speciala cu un public intim si extaziat de 300 de persoane, anunta Reuters.
Într-un spatiu comparabil cu celebrul Cavern Club din Liverpool, unde formatia The Beatles si-a început cariera, McCartney, în vârsta de 81 de ani, a interpretat un set de 22 de melodii care a inclus hituri ale grupului si ale carierei sale solo, în ciuda caldurii intense.

Concertul a reprezentat un cadou neasteptat pentru locuitorii din Districtul Federal. Un lot limitat de bilete a fost vândut de catre promotor la pretul de 200 de lire sterline, în timp ce alte câteva zeci au fost distribuite cu generozitate si gratuit participantilor nerabdatori care sperau sa asiste la ceea ce multi considera a fi unul dintre spectacolele istorice care a avut loc vreodata în capitala federala braziliana.

Admiratoarea Ellen Pozzebom a descris experienta ca fiind „istorica si neasteptata”. Ea a aflat despre spectacol în timp ce se afla la salonul de înfrumusetare si a decis impulsiv sa participe, ceea ce a dus la o întâlnire întâmplatoare cu un concert intim Paul McCartney – gratuit. „A fost cel mai norocos lucru din viata mea”, a exclamat ea la iesirea din Clube do Choro.

Descris de ea ca fiind un „megashow într-un format soft”, spectacolul a prezentat o interactiune semnificativa între McCartney si public, cu o acustica care a fost foarte diferita de cea a spectacolelor de mai mare anvergura.

Muzicianul Diogo Vanelli a parasit sala de spectacol simtindu-se privilegiat ca si-a vazut idolul într-un cadru brazilian, remarcând o legatura profunda între Clube do Choro si Cavern Club. „M-am simtit ca si cum l-as fi primit în casa mea”, a remarcat el.

Citește toată știrea

Paul McCartney a susţinut un concert surpriză pentru 300 de fani din Brazilia
Publicitate