Publicitate

Comisarii CJPC Iasi anunta remedierea problemelor descoperite la restaurantul LA CAO, de pe strada Smârdan si au semnat decizia de redeschidere a localului.

Restaurantul chinezesc, închis saptamâna trecuta din cauza unor grave probleme de igiena îsi reia activitatea. Ieri, comisarii de la Protectia Consumatorilor Iasi au desfasurat o noua actiune de control în cadrul localului, iar concluziile au fost favorabile pentru operatorul economic, dupa cum anunta CJPC Iasi. ”În cursul zilei de 12.02.2024, comisari din cadrul CJPC Iasi au desfasurat o actiune de recontrol la restaurantul LA CAO pentru verificarea remedierii abaterilor constatate la controlul din data de 05.02.2024”, dupa cum se arata în comunicatul de presa transmis de directorul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Iasi, Florin Onofrei. Potrivit sursei citate, toate abaterile constatate, zilele trecute, au fost remediate si a fost ridicata masura de oprire temporara a prestarii serviciului de alimentatie publica.

Amintim ca saptamâna trecuta, restaurantul La CAO, de pe strada Smârdan a fost amendat cu 10.000 de lei si închis temporar de Protectia Consumatorilor. Totul, în urma unui control inopinat care a scos la iveala probleme grave legate de igiena, gândaci si produse alimentare neconforme, retrase ulterior de la comercializare.

Citește toată știrea

Restaurantul chinezesc, descoperit cu gândaci, se redeschide!
Publicitate