Publicitate

Liberalul Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, este unul dintre proprietarii celebri de terenuri din Mogosoaia. Si nu oriunde, ci acolo unde se va dezvolta controversatul proiect „Sector Zero”. Terenurile lui Daianu de la Mogosoaia, de aproape 10.000 mp, au fost cumparate de la Ninel Peia, fondatorul Partidului Neamul Românesc. Partid care a semnat un protocol de colaborare cu formatiunea politica AUR.
Documentele obtinute în exclusivitate de catre defapt.ro arata ca Daniel Daianu a cumparat de la Ninel Peia mai multe terenuri situate în judetul Ilfov.Controversatul proiect „Sector Zero”, pastorit de Paul Precup, primarul liberal al Mogosoaiei, a trecut la un alt nivel. O consiliera locala de la USR a fost agresata si amenintata de doi colegi de la PMP si PNL pentru ca s-a opus proiectului.

Terenurile lui Daianu de la Mogosoaia, 110.000 EUR. De la Ninel Peia
În urma cu aproximativ 17 ani, Daniel Daianu, pe atunci presedintele Consiliului de Supraveghere al BCR, a cumparat de la sotii Mariana si Ninel Peia un teren de 9.957 mp în Mogosoaia. Terenul a fost cumparat de Daniel Daianu pentru suma de 109.725 euro.

Tranzactia a avut loc în data de 29 iunie 2005. Sotii Peia cumparasera terenul în anul 2004 de la Ana Paun. La rândul ei, mostenise o parte de la Petre Paun iar diferenta o obtinuse prin reconstituirea dreptului de proprietate.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

Terenurile lui Dăianu de la Mogoșoaia, unde se coace „Sectorul 0”, cumpărate de la Ninel Peia, aliatul AUR
Publicitate