Publicitate

Nationala României U21 continua drumul spre EURO 2025, iar în luna octombrie, tricolorii condusi de Daniel Pancu vor disputa doua meciuri din Grupa E, cu Armenia si Finlanda, ambele pe teren propriu.
Tricolorii Under 21 vor disputa primul meci de pe teren propriu, din noua campanie de calificare, pe stadionul din Giulesti. Meciul cu Armenia U21 se va juca însa în conditii speciale, informeaza frf.ro.

În urma raportului întocmit de Comisia de Disciplina a UEFA la partida România U21 – Ucraina U21, de la EURO 2023, Federatia Româna de Fotbal a fost sanctionata cu plata a 21.000 de euro pentru afisarea în tribune de mesaje provocatoare cu caracter politic si ofensator, scandari rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice. În plus, la primul meci de pe teren propriu, capacitatea stadionului va fi redusa cu 50-.

Al doilea meci din octombrie, cu Finlanda, se va disputa la Sibiu. Pe Stadionul Municipal tricolorii au jucat anul acesta un meci de pregatire cu selectionata similara a Germaniei.

Vineri, 13 octombrie, ora 20:30, ROMÂNIA U21 – ARMENIA U21, Stadion Giulesti

Marti, 17 octombrie, ora 18:00, ROMÂNIA U21 – FINLANDA U21, Stadion Sibiu

Citește toată știrea

Tricolorii mici vor juca în Giuleşti şi la Sibiu meciurile din octombrie
Publicitate