Publicitate

Un moment controversat s-a petrecut, vineri, pe o strada din capitala Moldovei, când o ambulanta cu girofarul pornit a fost oprita pentru a face loc unei delegatii oficiale, care pare a fi cea a ministrilor din guvernele Moldovei si României.
Ambuanta a fost oprita pe o strada din zona spitalului de urgenta din Chisinau.

Cu toate ca ambulanta avea girofarul pornit, aceasta a fost oprita de un politist si pusa sa astepte, pentru ca din fata venea o coloana oficiala de masini despre care cei de la piataauto.md scriu ca era delegatia ministrilor din guvernele Moldovei si României.Politistul i-a facut semn la un moment dat soferului de pe ambulanta sa opreasca girofarul, probabil pentru a nu „deranja” coloana, iar soferul s-a conformat.

Nicolae Ciuca, în vizita la Chisinau

Premierul Nicolae Ciuca a participat vineri, la Chisinau, la o sedinta comuna a Guvernelor României si Republicii Moldova, alaturi de omologul sau Natalia Gavrilita.

În discursul sau, Ciuca a declarat ca îl bucura faptul ca a gasit la Chisinau acum „cea mai mare deschidere” pe care au înregistrat-o pâna în prezent relatiile bilaterale.

Sursa: piataauto.md

Citește toată știrea

VIDEO: Ambulanță în misiune, oprită de polițiști ca să facă loc mașinilor în care se aflau miniștri din România și Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate