Publicitate

Un moment controversat s-a petrecut, vineri, pe o strada din capitala Moldovei, când o ambulanta cu girofarul pornit a fost oprita pentru a face loc unei delegatii oficiale, care pare a fi cea a ministrilor din guvernele Moldovei si României.
Ambuanta a fost oprita pe o strada din zona spitalului de urgenta din Chisinau.

Cu toate ca ambulanta avea girofarul pornit, aceasta a fost oprita de un politist si pusa sa astepte, pentru ca din fata venea o coloana oficiala de masini despre care cei de la piataauto.md scriu ca era delegatia ministrilor din guvernele Moldovei si României.Politistul i-a facut semn la un moment dat soferului de pe ambulanta sa opreasca girofarul, probabil pentru a nu „deranja” coloana, iar soferul s-a conformat.

Nicolae Ciuca, în vizita la Chisinau

Premierul Nicolae Ciuca a participat vineri, la Chisinau, la o sedinta comuna a Guvernelor României si Republicii Moldova, alaturi de omologul sau Natalia Gavrilita.

În discursul sau, Ciuca a declarat ca îl bucura faptul ca a gasit la Chisinau acum „cea mai mare deschidere” pe care au înregistrat-o pâna în prezent relatiile bilaterale.

Sursa: piataauto.md

Citește toată știrea

VIDEO: Ambulanță în misiune, oprită de polițiști ca să facă loc mașinilor în care se aflau miniștri din România și Moldova
Publicitate