Publicitate

Un barbat si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti în urma unui conflict care a avut loc în localitatea constanteana Cogealac, anchetatorii reusind sa retina cinci dintre persoanele implicate în acest scandal.
Reprezentantii Parchetului de pe lânga Tribunalul Constanta au declarat ca noua persoane au fost implicate, luni, într-un conflict în localitatea Cogealac.

Astfel, sase barbati din comuna tulceana Beidaud au venit în judetul Constanta pentru a agresa trei barbati din Cogealac. Ei au reusit sa-i bata pe doi dintre ei, iar apoi au vrut sa plece. În acel moment, al treilea barbat din Cogealac a luat o piatra si a aruncat-o spre masina celor din judetul Tulcea. Piatra a spart geamul si l-a lovit în cap pe unul dintre barbati, care a murit pe loc.

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta au precizat ca cei doi raniti au suferit un traumatism cranian, respectiv un traumatism toracic, fiind transportati la Spitalul Judetean Constanta.

Politistii au retinut cinci barbati, unul din Cogealac si ceilalti din comuna  Beidaud, fiind cautat si al saselea participant la scandal, din judetul Tulcea.

Citește toată știrea

(VIDEO) Bătaie la Constanţa: Bărbat, ucis pe loc de o piatră intrată prin geamul maşinii
Publicitate