Publicitate

Grea tare si misia asta de manager cultural taman în cetatea culturii, stimati telespectatori! 
Mai ales când vrei sa faci si management de calitate, si politichie, dupa cum am vazut în fotografiile de alaltaieri de la vizita menistrului Culturii la Iasi (foto), dar si sa-ti finalizezi studiile puse în cui la vremea lor.

Da, ati ghicit, la tânarul manager al operei iesene ne referim, mister Fermesanu, proaspat membru de partid la PSD. Caci, dupa cum stiti, tânarul manager cu studii religioase se chinuieste de ceva ani bunisori sa finalizeze studiile de Canto la Universitatea de Arte, numai ca nu razbate pâna la capat în sesiunile de toamna si lasa pe la anu’.

De când este însa si manager la Opera lucrurile pareau a merge mai usor de la sine, caci, deh, si profesorii aia de la facultate mai au interese prin zona, ca doar o mâna spala pe alta si ambele, fata. Treaba a mers cica pâna la un punct, caci recent rectorul zice-se ca ar fi dat instructiuni la profesori sa nu-l mai treaca ca prin brânza pe managerul student, pe motiv ca, iata, se uita astia de la presa la chestiune si iar îi picteaza la gazeta.

Spun sursele noastre din zona ca mister Fermesanu are deja vreo doua restante, si e amenintat si ca nu trece anul la un obiect unde n-a avut deloc prezenta. Hmm, hai restanta, hai vacanta!

Care-i mai ortoman?

Scurt pe doi si de la Ziua Unirii, la Iasi. Oare care-i mai ortoman: nea Maricel al nostru sau Georgica al lor?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Cu ministrul de-a dreapta şi cu ciomagul restanţelor la facultate deasupra capului
Publicitate