Publicitate

Un politist din judetul Botosani a fost gasit împuscat într-un cimitir, iar cea mai probabila varianta luata în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii. Barbatul a fost gasit lânga mormântul fiicei sale, care se numea Andreea.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani au anuntat ca joi, în jurul orei 10.30, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca în comuna Vlasinesti, a fost gasita o persoana decedata, care avea o plaga împuscata la nivelul capului. 

“În urma deplasarii la fata locului s-a constatat ca cele sesizate se confirma, fiind stabilita identitatea victimei, în persoana unui barbat, de 47 de ani, din municipiul Botosani. Totodata, s-a constatat faptul ca acesta este politist activ al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, fiind încadrat din anul 1996”, au precizat politistii

Vezi video aici

Ei au mentionat ca cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Botosani, pentru savârsirea infractiunii de ucidere din culpa. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca cu exactitate împrejurarile în care s-a produs evenimentul.  Surse judiciare au precizat ca barbatul a fost descoperit în cimitirul din localitate. Trupul sau a fost gasit lânga mormântul fetei sale, care se numea Andreea. Barbatul era casatorit si avea un copil.

Citește toată știrea

Poliţist găsit împuşcat lângă mormântul fiicei sale care se numea Andreea
Publicitate